PerheetKanniston Kotieläintila tarjoaa lomalaiselle mahdollisuuden rauhoittumiseen ja vapaa-ajan toimintaan perinteisessä maalaisympäristössä. Kannisto on suosittu ympärivuotinen maatilamatkailukohde, joka sopii erinomaisesti perhematkailijoille. Päiväkävijöille tila on avoinna klo 9-19.

sorsa

Kannistoon voitte tulla lomailemaan täysi- tai puolihoitoon tai aamiaismajoitukseen. Tilalla on 2–5 hengen perhehuoneita sekä 11 aittaa. Ruokailutilat ovat päärakennuksessa, ja oleskelutiloja on sekä päärakennuksessa että muissa rakennuksissa. Saunojen yhteydessä on tilava takkatupa. Pihapiirissä sijaitsee grillikatos sekä tunnelmallinen Tuulentupa, jossa voi järjestää ohjelmaa, ruokailua ja vaikka tanssit.

Juhlapyhät kuten joulu ja pääsiäinen perinteisine tapoineen ja ruokineen tarjoavat lomalaisille rauhallisen, vaivattoman ja unohtumattoman lepotuokion - ja joillekin paluun lapsuuden muistoihin maalaisympäristössä. Useat asiakkaistamme tulevat viettämään perheen kesken juhlapyhiä jopa kolmen sukupolven voimin.

Kanniston kotimetsä on luonnontilainen 15 hehtaarin alue, jonka suojassa asuu monilajinen villieläimistö. Metsän takarajalla kohoaa jylhä ja louhikkoinen Leikkilinnan vuori. Se on muinainen linnavuori ja pakanallinen rautakautinen uhripaikka, johon liittyy paljon tarinoita.

Leikkilinnaan johtaa 1,5 kilometrin mittainen viitoitettu luontopolku. Talvellakin voi hiihtää, pulkkailla tai retkeillä luonnon rauhassa (omat välineet mukaan). Kanniston toimintaan liittyy myös 2 km:n päässä Loimijoen varrella sijaitseva Myllyranta, jossa on onkimis- ja uintimahdollisuus. Joessa on savipohja.

- Onnellisten eläinten koti
- Tervetuloa tutustumaan!Kanniston Kotieläintila

Mirja ja Tauno Suominen

Kannistontie 172

32440 Alastaro

P. 040 716 3945


e-mail info(at)kannistontila.fi