RyhmätKanniston Kotieläintila on suosittu ja mielenkiintoinen vierailukohde, eksoottinen tilaisuus erilaiseen ajanviettoon. Tila tarjoaa mahdollisuudet ruokailuun, kokouksiin, saunomiseen ja monenlaisten ohjelmien ja aktiviteettien järjestämiseen. Päärakennuksen ruokailutilassa on pöytiä 60 hengelle. Tilalla on kolme erilaista saunaa, erikoisuutena tilauksesta lämmitettävä olkisavusauna. Ohjelmapaketteja ja retkilounaita järjestetään suurillekin ryhmille.

Olkisavusaunan yhteydessä on lämmin kuuden hengen kylpyallas. On upea elämys kylpeä kesäillassa tai talven viimassa höyryävässä altaassa. Olkisavusaunan ja lämminkylpyaltaan hinta on 200 euroa ryhmältä.

Päärakennuksen lähellä sijaitsevassa sauna- ja oleskelurakennuksessa on erilliset kokoustilat 30 ja 50 henkilölle. Saunojen yhteydessä on tilava takkatupa ja ulkona grillikatos. Kesäaikaan löytyy lisäksi tilaa yli 100 henkilölle Tuulentuvassa, jossa voi järjestää ruokailua, ohjelmaa ja tanssia. Tilalla on 2–5 hengen huoneita sekä yksitoista aittaa.

Kanniston Kotieläintila on sopiva kohde myös päiväretkeläisille, joiden ohjelmaan voisi kuulua esimerkiksi tilan esittely ja ruokailu. Vierailuvinkki: Maatalousmuseo Sarka sijaitsee Loimaalla 20 minuutin matkan päässä. Toivomusten mukaan voidaan toteuttaa ulkoilu- ja pelitoimintaa tai teemapäivä kuten virkistyspäivä saunomisineen. Alkoholioikeuksia ei ole, mutta omat juomat voi ottaa mukaan.

Ota yhteyttä, niin saat tarjouksen ryhmällenne sopivasta ohjelmasta ja ruokailusta. Tervetuloa virkistäytymään ja kokemaan alkuperäinen luonnonrauha toimintamahdollisuuksineen!

yrityksille_kuva

- Onnellisten eläinten koti
- Tervetuloa tutustumaan!Kanniston Kotieläintila

Mirja ja Tauno Suominen

Kannistontie 172

32440 Alastaro

P. 040 716 3945


e-mail info(at)kannistontila.fi